Dubbelzinnigheden en zo

Gepost door Greet Op 23/05/06 1 Reactie

Uit het leven gegrepen: een voorbeeld van de talrijke dubbelzinnigheden die mijn vriendinnen zowat dagelijks weten te produceren.
Het is speeltijd en we staan in een groepje op de speelplaats. Normaal gezien in een cirkel, maar we hebben er al op gelet dat het al eens een hartje is geweest, dikwijls een ei, ook eens een peer, met een beetje fantasie een erwt of zo… Enfin. Vandaag stonden we dus in een soort langwerpige smalle vorm, en het eerste waar ik aan dacht was een proefbuis. Ik was dat net aan het bespreken en ik wees een beetje van, dit zijn de zijkanten, dit is de bodem en dat daar de tuut… toen bleek dat ze een eindje verderop in de proefbuis ook de vorm aan het bespreken waren. Alleen hadden ze het niet over een proefbuis. Dat werd duidelijk toen ik plots te horen kreeg: “… haha ja en jij bent de voorhuid!!” (jij = ik dus). Hm. Ga daarmee naar den oorlog…

1 Reactie tot nu toe.

  1. Sara says:

    Maar bweik, voozaards :-D

    (Ik ben daar ook goed in, dubbelzinnigheden)