Mottig

Gepost door Greet Op 29/06/06 2 Reacties

mottigDeze morgen (lees: daarstraks dus) mocht ik van het voorrecht genieten te ontwaken op de prachtige tonen van broerlief zijn favoriete muziek. De grootste brol ooit, dus, en hoe luider en irritanter de beat, hoe beter. Ik bedoel, ik slaap aan de ene kant van het huis en de tuin is aan de andere kant van het huis, en hij zat dus in de tuin. Hij moet dus waarschijnlijk de hele straat wakker gemaakt hebben, het kieken.
Tsjah, als je mij wakkermaakt vóór een deftig uur (twaalf uur ‘s middags) dan krijg je mottige foto’s zoals deze. Bekijken op eigen risico ;)

(Geïnspireerd door Tiekenei)

2 Reacties tot nu toe.

  1. Suiadan says:

    Zo erg is het toch niet. Mottig of niet… los haar FTW!

  2. Greet says:

    Geloof mij: neen. Ik + los haar = fout!