De Lijn staakt

Gepost door Greet Op 16/10/06 1 Reactie

Ja daar moet ik natuurlijk ook eens over geblogd hebben, als wezende studerende in (of toch ongeveer “in”) Gent. De Lijn staakt. Niet dat ik er veel last van heb, nummer 9 rijdt nog steeds, en dat is de enige bus die ik nodig heb. En dan nog enkel op zondagavond en vrijdagavond, of als ik het eens in mijn koppie steek naar ‘t stad te gaan.

Het heeft ook voordelen, jawel. Zo zijn wij vandaag een half uur eerder losgelaten door die van Webtechnologie, zodat de bussers de laatste bus nog zouden halen. Aangezien er met Artevelde geen rekening gehouden wordt moeten wij parasiteren op de VISO-bussen, hehe. Allez, wij, ik ga dus nog altijd te voet huiswaarts, grr. Maar stay tuned want Charlowietje komt eraan, ik voel het.

1 Reactie tot nu toe.

  1. Davy says:

    Stage heeft zo zijn voordele dus :D
    enja, hopen da ze snel stope, anders woensdag weer geen school :x