Sint-Maarten vs. Sinterklaas

Gepost door Greet Op 13/11/06 3 Reacties

Jaar in jaar uit weet ik mensen jaloers te maken met het antwoord op de vraag: “En wie komt er bij jullie, Sint-Maarten of Sinterklaas?” Het is dan ook niet zo gebruikelijk dat ze alletwee komen. :P Twee keer chocolade en marsepein en alles dat erbij hoort, joepie! Vroeger zelfs twee keer cadeautjes, maar sinds we de paashaaskerstmansinterklaasperiode wat ontgroeid zijn brengt enkel nog Sinterklaas cadeautjes. Maar mij hoor je niet klagen, ik bedoel, twee keer chocolade! Twee keer! :D

Thank god for chocolate, trouwens. Chocolade is de perfecte steun in tijden van vermoeidheid en blokken ;)

3 Reacties tot nu toe.

 1. Koen says:

  Jij kreeg twee keer cadeautjes vroeger? :O
  En je krijgt twee keer chocolade? :O
  Het leven is soms toch zo oneerlijk. Hoewel ik wss ook niet mag klagen met de hopen chocolade die we hier nog krijgen met sinterklaas en pasen. Maar toch …

 2. samme says:

  Wie was die man eigenlijk? Die Sint-Maarten? Ik krijg enkel Sinterklaas maar ik klaag niet. En ja chocolade is lekker maar is iets voor vrouwen. :D Behalve in Chocomelk natuurlijk.

 3. Greet says:

  Sint-Maarten was die man die zijn mantel in tweeën scheurde, om de helft aan een arme man te geven, als ik het mij goed herinner.
  En gelijk heb je, over Chocomelk ;)