Jimmers, ze zijn zo lief lastig, meneer

Gepost door Greet Op 19/11/06 0 Reacties

JimmersOp weekend geweest, gisteren en vandaag. Of zoals mijn medeleidster het uitdrukte, op midweekend, want we waren maar weg van zaterdagmiddag tot zondagmiddag. Wat nog meer dan lang genoeg is, zo is me wel duidelijk geworden. Ze hebben liggen giechelen en zaklampflitsen en fezelen en spekken fretten tot een stuk in de nacht, en we moesten er vanochtend al om kwart na vijf uit, alstublieft. Zoals een andere medeleidster het zo goed uitdrukte: “Dit is de hel.”
Maar geamuseerd, dat hebben ze zich. En wij ons ook.

Vandaag op de bus informeerde een chiroleider naar mijn bezigheden van het weekend, aangezien ik zo moe was. Toen ik het hem vertelde knikte hij begrijpend, en vroeg hij welke leeftijd ik deed.
Eerste en tweede middelbaar, zei ik.
Aaah, zei hij.
Da’s nog lastig, zei ik.
Inderdaad, zei hij. Ik doe ook die leeftijd.
‘t Zijn echt pubers, zei ik.
Inderdaad.
;)

Pas op, ik vind die leeftijd heel interessant om te doen. Met Sloebers en Springers kun je niet gezellig zitten roddelen over jongens en leraars en zo, of praten over muziek en TV-programma’s en weetikveelwat. Met Jimmers kun je ook veel toffere activiteiten doen, of, haha, je kunt ze pesten met een ochtendspel op een ijskoud donker strand! Haja! :D

(Voor feedreaders en andere mensen die het misschien niet zo goed kunnen zien of zo: het woord lief in de titel is doorstreept)