Feestelijk

Gepost door Greet Op 31/12/06 5 Reacties

Ik verveel mij. Wat doet een echte webcam- en Photoshopverslaafde dan? Juist, foto’s trekken, en die dan bewerken met Photoshop. En aangezien het bijna Oudejaar is en al, en ik straks mijn mooiste kleren uit de kast ga halen, dacht ik, laat ik eens een foto “verfeestelijken”. Links het origineel, rechts de bewerkte versie. Veel feestelijker, vind je niet? Zoek de verschillen! ;)

1 2

5 Reacties tot nu toe.

 1. Sara says:

  Ik ken iets tegen verveling: blokken :P

 2. Suiadan says:

  Shut it, Sara. Vandaag ben ik ook niet in een studeerbui. :p

 3. Greet says:

  Ssshhht! Aah… Not the B-word!!!

 4. Herman says:

  Ik ken ook iets tegen verveling: poseren voor oogsnoep! ;)

 5. Greet says:

  Ik? Poseren?? Haha :D
  Sure, in een parallelle realiteit, ofzo :P