Vragenlijstje

Gepost door Greet Op 05/01/07 2 Reacties

Hier nog een vragenlijstje. Omdat vragenlijstjes leuk zijn.
De oninteressante vragen heb ik eruit gelaten, het interesseert jullie waarschijnlijk echt niet wat voor schoenmaat ik heb, welke hobby’s ik erop nahoud en hoeveel mensen ik in mijn MSN-lijst staan heb.
Wat ik hieronder allemaal ingevuld heb interesseert jullie waarschijnlijk ook bar weinig, maar het is mijn blog en je bent niet verplicht het te lezen. ;)

Nicknaam: N…
Waarom heb je deze naam gekozen?
Lang verhaal, en eigenlijk helemaal niet interessant. ;)
Wat is je sterrenbeeld? Waterman.
Lees je vaak je voorspellingen? Elke keer als ik een horoscoop tegenkom, hoewel ik er helemaal niet in geloof.
Heb je kinderen? Nog niet.
Hoeveel kinderen zou je willen? Zes! :D
Zou je willen adopteren? Tuurlijk. Maar toch liefst van mezelf, denk ik. (Allez, niet adopteren dan é, maar enfin, je snapt wel wat ik bedoel.)
Kies je dan voor een buitenlands of Belgisch kind? Maakt niet uit, kindjes zijn kindjes.
In wat voor huis zou je het liefste wonen? Een ruim, licht, proper, alleenstaand huis met een onderhoudsarme tuin.
Hoe vaak zit je achter de computer? Te vaak, vrees ik.
Wat doe je meestal op het internet? Chatten en mailen uiteraard, bloggen en blogs lezen, posten op enkele fora, schoolwerk
Welk jaargetijde vind je het leukst? Zomer! Warm, zon, strand, zee, vakantie, kamp, reis,…
Wat is je favoriete vakantieland? België.
Waarom? Het is goedkoop, het is dichtbij, ze spreken er geen onbegrijpelijke taal en je kunt er even leuke dingen doen als elders.
Is er iets wat je altijd al had willen doen? Op een klavecimbel spelen. Lijkt me supercool. Helaas ben ik er nog nooit één tegengekomen dat niet achter een bordje met “NIET AANRAKEN AUB – NE PAS TOUCHER SVP” stond.
Geloof je in God? Neen.
Geloof je in reïncarnatie? Neen. Wat een dwaze vragen zeg.
Geloof je in de ware? Ah, eindelijk een verstandige vraag. Ook niet, maar wel in iets dat er dichtbij komt. Of zo.
Geloof je in toeval? Ja. Dat is eigenlijk niet iets waar je in gelooft of zo, dat is er gewoon.
Hoe laat ga je doordeweeks naar bed? Veel te laat.
En hoelaat in het weekend? Meestal wat vroeger dan in de week, omdat ik dan thuis ben.
Wat is je droombeeld voor de toekomst? Jullie gaan mij allemaal uitlachen dus dat zeg ik lekker niet, neh! :P
Waar bestaat jouw ontbijt uit? In het middelbaar at ik op schooldagen een paar stuutjes als ontbijt, op alle andere dagen en meestal ook op schooldagen nu ik in het hoger zit eet ik geen ontbijt. Soms zou ik wel eens cornflakes eten, maar dat komt zelden voor. Oh ja en op zondag kom ik wel eens een uurtje vroeger uit mijn bed voor de chocoladekoeken, mmm.
Wat is je lievelingseten? Lasagna, macaroni, scampi’s, appelmoes, kip, rijst met vleessaus erdoor, spaghetti bolognese, spaghetti carbonara, tongfilé,… Ik ben een alleseter (behalve broccoli en niet-rauwe wortels en dito bloemkool, bweuk).
Prak jij je eten? Meestal wel. Grappig, mensen vinden dat altijd degoutant, terwijl het eigenlijk veel lekkerder is dan alles apart. En het kan er toch eigenlijk ook niet veel onsmakelijker uitzien, want in dat bord ligt nog previes hetzelfde als ervoor, alleen door elkaar.
Wat is je lievelings drankje? Koud: Gini. Als ze dat niet hebben: cola. Warm: chocomelk met slagroom en extra suiker en al.
Wat is je lievelings alcoholische drankje? Jenever, en eigenlijk lust ik niks anders dan dat, wat alcoholische drankjes betreft.
Ben je gelukkig? Jep. ^^
Is er iets wat je zou willen veranderen in je leven? Ja, een paar dingetjes wel.
Wat zou je aan jezelf willen veranderen (karakter)? Ik zou willen weten hoe iedereen het doet om een hele vakantie lang elke dag te studeren, en ik zou dat zelf ook willen kunnen. Een beetje meer discipline of zo, dus.
Wat zou je aan je lichaam willen veranderen? Mijn oren. Verder helemaal niks.
Ben jij een zwijger of een prater? In de meeste situatie’s een prater, soms ook wel een zwijger.
Stem je links of rechts? Ik stem rechtdoor. (Lees: ik stem vrij willekeurig. Het maakt allemaal niet uit, vind ik.)
Hou je van een bos -of strandwandeling? Nee, niet echt. Ik ben niet zo’n natuurmens.
Wat is jouw vervoersmiddel meestal? De fiets, maar sinds die in Gent getsjoept is ga ik daar elke dag te voet naar school. De rest gebeurt met de bus en de trein.
Wat ga je morgen doen? Vroeg opstaan, met de auto naar Gent rijden om mijn computer en andere spulletjes terug naar mijn kot te brengen en daarna een hele dag lang studderen. Wish me luck.
Waar kun je je mateloos aan ergeren? Aan mensen die er (onterecht) rotsvast van overtuigd zijn dat iets dat ze ergens opgevangen hebben, juist is. Vreselijk vind ik dat!
Wat pik je echt niet van een vriend(in)? Dat ze mijn lief zouden afpakken!
Wat pik je echt niet van een collega? Eu, van een medestudent? Dat ze afkijken of mijn samenvattingen gebruiken zonder mij te laten afkijken of hun samenvattingen te delen. Eerlijk is eerlijk.
Aan wat voor mensen heb je standaard een hekel? Aan mensen die standaard aan mij een hekel hebben, of zo?
Wat voor kleding draag je het liefst? Flashy, opvallende dingen, dingen die “dit is Greet” roepen.
Waarin slaap je? In een… (tromgeroffel) bed. (Die had je niet zien komen é!)
Wat is je lievelingsauto? Eén met veel kleurtjes. Eén die nooit vuil wordt, die nooit moet bijgetankt worden en waar nooit iets aan kapot gaat.
Wie zou je nog eens willen ontmoeten? Mijn oma.
Wie mag er van de aardbol verdwijnen? Ik ben niet zo haatdragend. Laat iedereen maar waar hij is. (Alhoewel, die Bush vind ik toch echt wel een dommekloot, bij tijden. (Pardon my French))
Heb je ooit de wet overtreden? Ja hoor. Fietsen zonder licht, iemand op mijn bagagerekje vervoeren, meer dan vier passagiers meenemen in de auto,…
Had je daar een reden voor? Dezelfde reden als alle andere Belgen die deze overtredingen ongetwijfeld ook begaan hebben.
Zou je het weer doen? Waarschijnlijk wel. Als mijn licht kapot is ga ik echt niet te voet naar huis in het midden van de nacht, en zo.
Waar kijk je meestal naar, op tv? Vroeger: Kulderzipken, Buiten De Zone, The Muppet Show,… Nu: Friends, The Simpsons omdat mijn kotgenoten daar altijd naar kijken tijdens het eten, De Jeugd Van Tegenwoordig (dat nu gedaan is) en dat is het zo’n beetje.
Kijk je een soap, zo ja…welke? Eugh, soaps.
Kijk je naar het journaal? Neen. Saai.
Luister je vaak naar de radio? Alleen in de auto, en alleen muziek.
Lees je de krant? Nee, tenzij ik erin sta, hehe.
Lees je een week-/maandblad? De Opkikker (leidingstijdschrift van de KSJ), de Kruimels (JIM-tijdschrift van de KSJ) en dat is het zo’n beetje denk ik.
Hoe ziet jouw perfecte dag eruit? Slapen tot ‘s middags, lekker eten, de hele namiddag doen waar ik zin in heb (piano spelen, computeren, tv kijken, shoppen of andere leuke dingen), ‘s avonds weer lekker eten en daarna uitgaan. Wauw, dat klonk redelijk oppervlakkig.
Wat is jouw lijfspreuk? We zien wel…

2 Reacties tot nu toe.

  1. Greet says:

    Yep, zes! :D

  2. Koen says:

    Amai. Begin dan al maar te sparen voor dat minibusje ;)