Armani

Gepost door Greet Op 12/02/07 7 Reacties

Ik heb een nieuwe bril, jaja. Het is een rood, rechthoekig benen montuur, een klein beetje doorzichtig, en de glazen zijn nog altijd even sterk als twee jaar geleden, toen ik met mijn harde lenzen begon (de optieker had niet gelogen, dus). Op de twee zijkanten staat het Armani logootje, en eerst had ik het niet door (pas gezien nadat ik hem kocht) maar ‘t is dus blijkbaar een echte Armani, en al. En dat voor maar 158,50 eurootjes! Wauw en zo.

Armani

7 Reacties tot nu toe.

 1. Sara says:

  Fotooooooooooooooo…

 2. Greet says:

  Vanavond, als ik thuiskom van school. ‘k Heb nu geen kodak en zo.

 3. Greet says:

  Oeps, vergeten kodak te lenen. Dan maar met de webcam, sorry voor de kwaliteit (en voor het stomme Photoshopje dat ik er weer moest van maken :D). Lach me niet té hard uit asjeblief ;)
  Zie hierboven, post bewerkt.

 4. Suiadan says:

  :O Zie ik daar sproeten? ;) Anyhow, leuke bril.

 5. Sara says:

  Ei?

  Schoon ;)