Crépite dans la bouche! Knettert in de mond!

Gepost door Greet Op 28/03/07 4 Reacties

MilkaIk had zin in Milka Alpenmelkchocoladepaaseitjes, dus toen ik maandag in de GB was ging ik ernaar op zoek, want als het maar zoiets kleins als Milka Alpenmelkchocoladepaaseitjes is gun ik mezelf mijn goestjes. Maar wat bleek, de Alpenmelkchocoladepaaseitjes waren uitverkocht, dus kocht ik the next best thing: Milka Magical Crispy Alpenmelkchocoladepaaseitjes (Crépite dans la bouche! Knettert in de mond!). Ik heb er ondertussen al een paar op (ik ben zuinig hoor… soms) en ik moet zeggen, ze zijn inderdaad Crispy, en Magical ook. Als je er eentje opeet kraakt het inderdaad een beetje, alsof er nootjes inzitten of zo, niks speciaals dus, maar als je het daarna doorslikt blijft het nog een heel eind knetteren in je mond.

Echt waar, niet gezeverd!

Het knettert en knispert tot je drie keer je mond gespoeld hebt, dan pas houdt het op. Echt vreemd.

4 Reacties tot nu toe.

 1. piratejulles says:

  das weer iets typisch greet, knettert in je mond :P
  je hebt idd gelijk, die paaseitjes van milka magical crispy zijn echt de beste, hou je er ééntje over voor mij? ;)

 2. Sara says:

  Heb die ook al gegeten, zijn leuk :)

 3. Karel says:

  Die magische eitjes mag ik ook wel graag. Maar mijn favoriete zijn nog altijd de witte paaseitjes.

 4. Greet says:

  Ew, witte chocolade! Dat is puur vet, dat is evenmin chocolade als de offspin ‘Joey’ ‘Friends’ is. Als je begrijpt wat ik bedoel, want ik vond geen betere vergelijking.