Tijdens de les Illustrator

Gepost door Greet Op 24/04/07 0 Reacties

CitrusOnnozele vent die dat vak geeft! Allez, de praktijk ervan, de theorie krijgen we van iemand anders.
Vandaag deden we een oefening op transformeren, en er moest een blad briefpapier, een enveloppe en een visitekaartje gemaakt worden. Ik was daar vrij snel mee klaar en drukte het af zoals gewoonlijk, en dan zegt meneer, alles op één blad é! En hij verscheurt twee bladen! Ja hallo zeg. Nu gaan ze later dat ene blad bekijken met alleen de brief en denken dat ik de andere twee niet gemaakt heb. En ‘t was nu eens zo goed gelukt. Tgg.

Ahja, en passant nog eens uit de kast gekomen ook. ‘t Was alweer een tijdje geleden é :D “Ik, hetero? Ma neen gij.” ^^

Die twee hier naast mij willen per se vermeld worden, dus bij deze: Koen en Julie ;)