Gevonden!

Gepost door Greet Op 29/05/07 0 Reacties

LenzenJuicht ende viert feest, mijn lenzen zijn terecht!

Maar niet voor ik heel mijn kot doorzocht heb en Tom zijn kamer. Dat was eigenlijk heel grappig, vond ik :D Ik vroeg of hij eens wou kijken in zijn kamer, onder ‘t bed en zo van die dingen, en hij heeft gans de kamer overhoop gehaald, de schat! Hij was een beetje boos toen ik ze terugvond, omdat hij dus heel die kamer voor niks zo grondig doorwoeld heeft, hehe.

Afijn, ze zijn dus terug, en ze zaten uiteraard op een heel domme plaats zoals dat hoort met dingen die je kwijt bent. Zoals je je misschien nog herinnert heb ik voetzoolwratten en ik heb een doosje met gerief om ze te verzorgen dat ik altijd meeneem naar huis en op kot en zo. Om de één of andere reden heb ik dus die lenzen daar eens ingestoken en sindsdien dat doosje niet meer opengedaan. Vrijdagavond wou ik, heel toevallig, mijn wratten nog eens verzorgen omdat ‘t alweer zolang geleden was, en ja hoor, daar lagen ze te blinken!

De volgende dag heb ik ze naar de optieker gebracht (ze moesten al een heel eindje gepolijst worden) en op die manier was iedereen tevreden. Eind goed, al goed!