Verlanglijstje

Gepost door Greet Op 08/06/07 4 Reacties

BeethovenDit is mijn verlanglijstje van onvindbare* partituren. Als je er toevallig eentje hebt, aarzel natuurlijk niet om mij er gelukkig mee te maken é! ;) (Het klinkt kinderachtig, maar ik kan ruilen :P )

 1. Yann Tiersen – Comptine d’été n° 3
  I want this so bad! Ik zou echt héél veel geven voor deze partituren. Ik betwijfel of ik dit stuk ooit zo mooi en snel ga kunnen spelen als het hoort, maar ik moet die partituren gewoon hebben hebben hebben!
  Hier moet je naar luisteren trouwens, dat kun je echt niet niet gehoord hebben.
  Edit: hoe langer ik ernaar luister, hoe liever ik het hoor! Verliefd zijn op een muziekstuk, kan dat?
 2. Yann Tiersen – Les deux pianos
  Ook een heel mooi stuk dat ik heel graag zou kunnen spelen. Helaas is het wel voor twee piano’s, zoals de titel het zegt, en zal ik er dus altijd maar één partij van kunnen spelen, maar da’s al beter dan niks.
 3. Dana Glover – Thinking over
  Dit is echt iets voor mij denk ik, een beetje moeilijk wel maar het moet te doen zijn als ik er genoeg aan oefen.
 4. Cirque du soleil – Alegría
  Die heb ik vroeger nog gehad, maar ik ben eens een map met enkele van mijn mooiste partituren kwijtgeraakt op pianokamp en deze zat ertussen. Dat vond ik heel spijtig dus, en ik ben er nog altijd naar op zoek.
 5. Embrace – Ashes
 6. Enya – Book of days
  Die heb ik eigenlijk al, maar ik zou liever een betere versie hebben want het is niet precies je dat.
 7. Verder nog een heleboel liedjes: Yann Tiersen – Good Bye Lenin Soundtrack en ook wel Amélie Soundtrack, Counting Crows – Colorblind, David Gray – This year’s love, Regina Spektor – Braille en Düsseldorf, Rufus Wainwright – Hallelujah, Sia – Breathe me, Vanessa Carlton – White houses (daar heb ik ook alleen een slechte versie van), …

*onvindbaar: Daarmee bedoel ik dus wel online onvindbaar, Yann Tiersen of Vanessa Carlton of Enya zou ik net zo goed in Rombaux kunnen gaan kopen, maar daarvoor heb ik geen centjes. Partituren zijn in ‘t echt kostelijker dan in mijn dromen, helaas.

Edit: Oh oh oh, zonet een pdf gevonden met Amélie Soundtrack (Comptine d’une autre été: l’après-midi, Le moulin, La dispute, Sur le fil, La valse d’Amélie en Comptine d’été n° 2). Die had ik vroeger ook (eens gekopieerd van een muziekschoolklasgenootje) maar was ik ook al een hele tijd kwijt. Blij dat ik ze terugheb :)

4 Reacties tot nu toe.

 1. Greet says:

  Wow… Merci! :shock:

 2. Frederik says:

  Een aanrader: http://pianosheets.org
  Torrent site vol piano partituren

 3. Greet says:

  You must login or register to get those sheets! > We are not currently accepting any new members, check back soon!

  Spijtig :) Toch merci!