Weg

Gepost door Greet Op 02/01/08 3 Reacties

Ik noem nooit meer dingen Gertrudeke. Er rust een vloek op die naam! Vorig jaar werd Gertrudeke de Eerste (mijn grasgroene fiets) getsjoept, op de laatste dag van vorig jaar gebeurde hetzelfde met Gertrudeke de Tweede (mijn zeer geliefde, multifunctionele en ietwat duurdere GSM). Al werd de fiets niet uit mijn jaszak gepikt en de GSM niet uit het fietsenkot op school, maar je begrijpt wat ik bedoel.

Jaja, Gertrudeke (de Tweede) en ik, wij hebben schone tijden meegemaakt. Muziek luisteren op de trein, nachtelijke sms-conversaties houden met Het Vriendje, halverwege de kotweek bellen met de mama, spellekens spelen tijdens saaie lessen, foto’s nemen van Gentse (en Brugse en Veurnse) bezienswaardigheden, we deden het allemaal samen. Ik zal ze missen!

(Gelukkig heb ik een nieuwe SIM-kaart met hetzelfde nummer kunnen bemachtigen, gratis en voor niks. En gelukkig kan ik met mijn Nieuwjaarscentjes een nieuwe GSM kopen. Maar toch.)

? Dana Glover – Thinking over

3 Reacties tot nu toe.

 1. Karen says:

  Das zo ambetant hé. Bij mij is mn zennetje gestolen op school, ook multifunctioneel, tof en ook redelijk duur.. Nuja, ik hoop dat Gertrude’s nageslacht je meer geluk brengt :).

  Btw, happy 2008!

 2. Lapin McAdam says:

  Ha, nog iemand die al z’n hardware namen geeft. Ik heb het geleerd van een ander Asfaltkonijn, Puluhuck, die zelfs zijn Visa kaart een naam geeft (louisa), maar bij mij blijft het nog beperkt (tot nu toe heeft enkel mijn macbook een naam, nl. ‘Isabel’ ..).

 3. Greet says:

  Leuk :-) Isabel klinkt als een goeie naam voor een klein lief Macbookje ;-)
  Mja, bij mij is het allemaal begonnen met de installatie van mijn printer en scanner. Het Vriendje deed dat voor mij, en ineens zei hij, de computer zegt dat je ze een naam wil geven, hoe wil je ze noemen? Dus noemde ik ze respectievelijk Willy en Marjet. En mijn GSM moest ik ook een naam geven voor Bluetooth dingen, zodus :-)