Stokje: bedgeheimen

Gepost door Greet Op 07/03/08 6 Reacties

Whee, ‘k heb nog eens een stokje gekregen :) (Zie je wel, stokjes are so not dead! En al.)

Al sinds mijn geboorte slaap ik met Snoepie, een klungelige kat met veel herinneringen in haar vulsel. Ik slaap er al jaren niet meer mee in mijn bed maar ze zit nog altijd op mijn stoel naast het bed, of op de kast, en overdag dikwijls in mijn bed. Helaas kan ik er nu geen foto van nemen aangezien Snoepie thuis blijft en ik op kot ben, maar zodra ik de kans krijg post ik een foto.

Sinds een tijdje is er echter een nieuwe teddyliefde in mijn leven: Jools (genoemd naar Jools Holland, die ik helemaal niet ken maar die gewoon een mooie voornaam heeft). Jools is een cadeautje van mijn lief, gekocht in de mini-onderneming (e Sfera) waar hij manusje van alles is – of moet ik zeggen, medewerker in het technisch departement :D

jools.jpg

Sorry voor de slechte kwaliteit, ‘t is een gsm-foto.

Oh ja, ik moet ‘t nog doorgeven ook. Sara, Sven (om je te pesten :P ) en Gwendolyn, vangen!

6 Reacties tot nu toe.

 1. Suiadan says:

  Wel listig, Sara zo opnieuw aan het bloggen proberen krijgen. :D

 2. Greet says:

  Dat, en ik wil weten hoe haar knuffel eruit ziet (als ze er één heeft) natuurlijk :D

 3. Simone says:

  Hehe leuk die knuffel, ik heb er ook nog een paar van vroegah op mijn bedje liggen :razz:

 4. Annika says:

  Haha, ik heb ook een 'geboorteknuffel'. Ik slaap er ook niet meer mee, maar hij heeft nog altijd een ereplekje in m'n kast haha! Heb trouwens een nieuwe layout! :lol:

 5. Kelthas says:

  Ondertussen weet ik wat een stokje is.

 6. amanda says:

  ik sliep ook altijd met een knuffel die ik al sinds mijn geboorte heb. helemaal kapot is hij nu door mijn liefkozingen. en nou mag hij? niet meer in mijn bed liggen maar kijkt hij mij aan vanuit zijn plekje waar hij zit. :razz: