Diep zo diep

Gepost door Greet Op 19/08/08 8 Reacties

Gisteravond heb ik mij geamuseerd, maar geamuseerd, echt :) Heerlijk fout en nostalgisch optreden van Get Ready! (the crowd went wild), voorafgegaan door Kawada (al eens live gehoord en CD toen gekocht) en gevolgd door Buscemi (nog niet eerder gehoord, I like). Dat alles dus op het Hooghuisfestival ter ere van de jaarmarkt in Wemmel.

Geweldig ook dat het publiek gezellig klein was, zo stonden we mooi vooraan (zoals je ziet) en was er geen gevaar op boezem-/voetenpletterij, en het bier-in-je-haar-risico was ook redelijk verwaarloosbaar. Zo moet dat zijn!

Waren nog aanwezig: Wapiwapi, Sexy Boy Whacker, en Ntone. Een dikke foej aan Marnik, die het zogezegd vergeten was!

8 Reacties tot nu toe.

 1. Mathias says:

  Ik heb de comeback van Get Ready meegemaakt op de Gentse Feesten van vorig jaar, en ook dat was dikke ambiance. Maar fout, zooo fout!

  (grinnik, wat een woord alweer: boezempletterij)

 2. whacker says:

  Ah waarde gij dat met den Ntone.
  Nu komt het uit.
  ‘t Was wel in orde ja. De foto’s zijn al aan’t rondgaan (/me hides).

 3. Greet says:

  ‘k Heb er al gezien ja :D

 4. Marnik says:

  /me hides too

 5. Karen says:

  Get Ready. Oké :)

 6. Menck says:

  Buscemi is, in schril contrast met Get Ready, zeker dik in orde. Me like too.

 7. sarah says:

  Buscemi is inderdaad goed! Get Ready, wat ben ik blij dat ik nooit heb gegild als zij op tien om te zien waren… Zowel ik als Eline waren helemaal geen fan van hen, verre van ;) Al de andere artiesten ken ik niet, maar ik zoek ze zeker es op ;)

 8. Greet says:

  Ik ben ook nooit fan geweest vroeger (ik herinner me dat ik ze redelijk belachelijk vond), maar nu is dat gewoon zalig jeugdsentiment :D