Brother en Ansul

Gepost door Greet Op 05/10/08 11 Reacties

Sinds vandaag zijn er ten huize Ntone (waar ik dus niet *woon* hé, maar wel geregeld vertoef, om het zo te zeggen) twee nieuwe bewoners bij: Brother en Ansul. Brother is de zwarte, en die is van Antoon want hij heeft lelijke ogen en hij is dom (hij zwemt tegen het glas en zo). Ansul is de oranje en die is dus duidelijk van mij. (Grapje hé! ;) ) Zijn het geen schatjes? ^^

Brother en Ansul

Drie keer raden waarom ze Brother en Ansul heten! :P

11 Reacties tot nu toe.

 1. Golb says:

  Vissen nooit in een ronde bokaal steken. Worden ze gek van… Ik vind de zwarte wel de mooiste ;-p

 2. Greet says:

  Dat heb ik ook al gehoord, maar ik vraag me af hoeveel daarvan waar is :)

 3. werkmens says:

  Een goudvis heeft (naar ‘t schijnt) een geheugen van 7 seconden. Dus als ze in meer dan 7 seconden rond zijn lijkt het alsof ze steeds iets nieuws ontdekken :)

 4. Kimsje says:

  Oeh ik vind goudvisjes zo mooi!
  De goudvis die op mijn bureau stond op mijn werk heeft zelfmoord gepleegd vorige week :(

 5. Karen says:

  Eig ist zo dat vissen gewoon niet in te kleine aquariums mogen zitten en gezien da die ronde bokalen meestal ver onder een optimale grootte liggen..

 6. boskabout says:

  Zie maar dat Desmo (of iemand anders) niet tegen dat rek stoot, want dan gans dieje bokaal naar beneden, inclusief Brother & Ansul. Dat zou wel sneu zijn voor die twee (wat Desmo ook moge beweren!!!!). ;-)

 7. Greet says:

  Desmo en de visjes, dat was vriendschap op het eerste gezicht, dus van hem hebben ze alvast niks te vrezen! Integendeel, hij houdt ze graag gezelschap door zich gezellig naast de kom neer te vleien (en af en toe wat van het water te drinken en zo). :)

 8. boskabout says:

  Ik kan het me al voorstellen :-)

 9. Ntone says:

  Hij ligt er nu weer bij. Poten om de kom geslagen ligt hij te slapen :d

 10. […] hij terug binnen kon. Zo blij dat hij prompt ging slapen in een oude kartonnen doos, nadat hij onze visjes slaapwel had gewenst. (Ja, den Desmo is niet echt een luxebeest. Karton will do just fine!) […]

 11. […] gaan we haar begraven. Een huisdier van mijzelf, het is mij niet gegund. Zelfs al is het maar een visje, en […]