Food, glorious food

Gepost door Greet Op 05/12/08 9 Reacties

Gek, je gaat twee weken op reis naar de andere kant van de wereld en waar snak je naar als je terug thuis komt? Chocostuutjes! Hemelse Belgische chocostuutjes. Andere dingen ook natuurlijk, ik ben zo blij om terug met al dat lekker eten verenigd te zijn. Ik trek de koelkast open en kan niet beslissen wat ik eerst ga eten, het is allemaal zo heerlijk Belgisch. Ahh.

En ook nog: mijn spijsverteringsstelsel is klaarblijkelijk niet zo gesteld op Oosters voedsel. Het heeft twee weken lang braaf zijn werk gedaan maar daarna was de maat vol en werd ik ziek. Niet zo heel ziek, één avond bedrust en dat was het, maar sindsdien loop ik wel al dagenlang elk kwartier naar het toilet en dat begin ik nu een kléin beetje beu te worden. Ik loop te rammelen als een kapotte vaatwasmachine, het kan best gênant zijn. Ik vermager er ook van en moet superveel drinken om niet uit te drogen, en ik heb ook heel de dag lang buikpijn in golven, dus fijn is het zeker niet. Maar ik neem het er met veel plezier bij, samen met het muggebetenslagveld op mijn benen :)

9 Reacties tot nu toe.

 1. Inferis says:

  Waarschijnlijk iets rauws gegeten, of iets niet zo goed doorbakken, of gewoon ongebotteld-water binnengekregen. Dan heb je zo beestjes ginder.

  Ik weet nog dat de gekoelde ananassen op Khao San Road er behoorlijk verleidelijk uitzagen maar we die met geen vinger hebben aangeraakt om niet de dag erna op de pot door te moeten doorbrengen.

  En spicy food eten helpt ook. Maar daar ben je nu vet mee :)

 2. Greet says:

  Het ironische is, ik heb ginder helemaal niet nagedacht over wat ik at of dronk, ik speelde het gewoon allemaal binnen zonder plobreem, en tanden poetsen met kraantjeswater en al die dingen, zonder gevolgen. Maar op de laatste namiddag werd ik ziek, en die dag had ik überhaupt enkel wat toast met confituur binnen. Joost mag weten waaraan het lag, dus :D

 3. Wat in godsnaam zijn chocostuutjes?

 4. Mariko says:

  :cry: Dat is niet zo fijn nee!
  Maar meisje…. in jouw reply op de ander comment schrijf je “plobreem” hahahaha!

  Beterschap

 5. Greet says:

  @Life: Dit natuurlijk!

  Dankje Mariko :) En ik zeg altijd plobreem :D

 6. Sara says:

  Darmontsteking, prolly. Of de verkeerde E. Coli die nu in je darmen zit.

  Klinkt allemaal héél bekend. Beetje letten op je eten en veel imodium bijhebben :D

 7. Rutger says:

  Friet! Dat mis ik altijd.

 8. Greet says:

  Ja ik ook, maar dat hebben we daar gelukkig wel eens gehad :)