En zeg nu nog eens dat Facebook groepen stom zijn!

Gepost door Greet Op 08/01/09 1 Reactie

Goed nieuws, jaja! In de loop van de afgelopen week (dat klinkt grappig hé) kreeg ik het volgende mailtje in mijn Arteveldemailbox:

Op vrijdag 9 januari 2009 rijdt voor het eerst de “studententrein”, de nieuwe treinverbinding die inspeelt op de grote vraag van West-Vlaamse kotstudenten in Gent. Deze extra trein tussen De Panne en Gent brengt de studenten op zondagavond naar de Arteveldestad, en zorgt op vrijdagavond voor de terugrit.
Hartelijke groet

Directeur Onderwijs- en studentenbeleid
Arteveldehogeschool

Als dat geen goed nieuws is zeg! Bij de “inhuldiging” van de eerste studententrein morgen om 18:04 zal ik helaas niet aanwezig zijn (ik denk dat ik toch maar naar dat feesje ga :D) maar ik test ‘m nog wel eens uit. Benieuwd of iedereen dezelfde logica zal volgen (“iedereen zit toch al op de trein van 17:52 dus ik neem lekker die van 18:04″) want dan zijn we natuurlijk weer even ver van huis, en benieuwd of er ook een blijvende oplossing komt (méér dan één luttel extra treintje dus). Ik weet er niet veel van maar ik snap dus namelijk niet waarom het zo moeilijk is om op vrijdag- en zondagavond een (paar) extra wagon(s) aan de treinen te hangen, de treinen rijden toch *naast* elkaar het station binnen en niet *achter* elkaar dus er is toch plaats genoeg (en wagons genoeg ook, daar ben ik zeker van)? Maar bon, er is dus nog hoop, de NMBS is zo slecht nog niet! Allez vooruit!

1 Reactie tot nu toe.

  1. Sofie says:

    Da’s ideaal voor als ik m’n trein zou missen. Dan moet ik maar een kwartiertje meer wachten. En inderdaad, het werd tijd. En eigenlijk jammer dat zo’n initiatieven nodig zijn voordat de NMBS daar op inspeelt. Al jaaaaaren zitten die treinen de vrijdagavond en de zondagavond tsjokkevol…