Ik ben trots op mezelf

Gepost door Greet Op 08/01/09 11 Reacties

WinterHet sneeuwt nu al wat, vier dagen? Vijf misschien? Even lang ligt het dus al spekglad, en drie van die dagen liep ik op hoge hakken rond, en toen heb ik zo’n vier keer naar een bus of trein moeten lopen (echt lopen dus), en één van die keren had ik nog wel een loodzware trekrugzak op m’n rug en een boekentas op m’n buik (met laptop en cursussen en schoenen en ingevroren eten en al die dingen), en waar wil ik naartoe vraag je je af? Dat ik nog geen enkele keer op mijn kont gevallen ben! En ik ben nog zo lomp! Goed hé :D

Ah ja, dat dus, en dat ik 1. mijn blogmicrobe teruggevonden* heb en 2. mijn examen van vandaag ook alweer goed gemaakt heb en vol goesting ga beginnen aan het volgende vak! Ahja en dat ik 3. de foto hiernaast met m’n gsm genomen heb, dat ook nog :D

*Ik was er een beetje van vervreemd, ik begon me ook steeds meer af te vragen wat mensen van mijn schrijfsels zouden vinden, maar nu is mijn blog weer van mij en schrijf ik terug zoals ik dat in het begin deed: voor mezelf en lekker impulsief! Nah ^^

Zo!

PS nog een vraagje aan mijn lieve lezers … Naar een feestje gaan met mensen die je niet kent in een stad waar je nog nooit geweest bent (Delft XD dus eh ja zelfs in een land waar ik al jaren niet meer geweest ben), doen of niet doen? Ik twijfel nog steeds, haha!

11 Reacties tot nu toe.

 1. crowolf says:

  Waarom niet? Feestjes zijn altijd leuk! :D

 2. Suiadan says:

  Niet gaan. Fuck die vrienden, thuis zitten is plezanter. ^^

  (En even serieus: toffe foto!)

 3. Greet says:

  Zit jij nu weeral stiekem te internetten terwijl je moet blokken! Hop weg jij!

  En dankje ^^

 4. Karen says:

  Als dat een waterdicht strak plan heeft ivm vervoer, slapen, teruggeraken ed, dan zou ik dat zeker doen :)

 5. Greet says:

  Vervoer: trein, comme toujours :P Overstappen in Antwerpen en Rotterdam, moet te doen zijn! Terugraken idem.
  Slapen: ‘t is met vrienden van iemand die ik ken maar die er zelf niet bij is dus ik kan in zijn bed.

  Allez misschien moet ik het maar doen :D

 6. Jan says:

  Zeker doen, ge kunt u maar amuseren hé!

  Ik ben verbazingwekkend genoeg ook nog ni op mijn doze gegaan, maar na 2 dagen binnen zitten is da ni moeilijk natuurlijk, morgen terug werken, dus zal het wel zijn van ‘snow, meet ass. Ass, meet snow’ Hard waarschijnlijk :p

 7. Greet says:

  Hihi, goed bezig, ik duim dat het goed gaat morgen!

 8. Kleine says:

  Tiens tiens wat een mooie vijver zeg! Die ken ik gelijk van ergens! En ik zou persoonlijk niet gaan naar da dinges… Je weet maar nooit dat er iets foutloopt. Maar tkan natuurlijk ook wel leuk worden!

 9. lucie says:

  Gewoon gaan naar dat feestje! Ik heb het voorbije jaar ook soms wat schrik gehad om naar een feestje te gaan, maar ik ben wel iedere keer geweest met het motto “als ik me niet amuseer vertrek ik wel” en het is al iedere keer super geworden. Hoe minder verwachtingen, hoe beter!

 10. Greet says:

  Ik ben dus uiteindelijk niet gegaan, maar ik ben met andere mensen weggeweest en ik heb mij daar ook geamuseerd, dus ‘t was geen verlies :)

  @lucie: Dat was net wat me deed twijfelen, ‘t is in Delft dus als ik gegaan was dan was het tot morgenochtend minstens :P

 11. Sofie says:

  Ik ben wel gevallen. 4 grote blauwe plekken op m’n knieën. Maar gelukkig was m’n broek niet vuil!

  En feestje: doen! Maar kennen die mensen elkaar dan goed? Anders zou het wel eens kunnen dat jij er bij staat voor piet snot.