kleine heeft geen leven

Gepost door Greet Op 15/02/09 4 Reacties

Normaal gezien doe ik dat niet, een blogpost schrijven om reclame te maken voor een andere blog. Maar in dit geval is dat wel op zijn plaats.

3

Klein(tj)e a.k.a. Annelies, rechts op de foto, is na twee jaar meelezen uiteindelijk ook zelf aan het bloggen geslagen, en ik denk dat ze dat goed gaat doen. Ze neemt trouwens ook foto’s, en ze kan ook schetsen (zie Flickr) en zelfs dichten (zie blog). Jaja.

Ze beweert enkel te willen posten telkens ze er een nieuwe lezer bij krijgt, dus allen daarheen, zou ik zeggen. Dan krijgt ze de smaak wel te pakken.

4 Reacties tot nu toe.

 1. Kleine says:

  hihi ^^ das lief!
  Oja, vrijdagavond komt zomerdromer tegen 9u naar mij om samen met ons filmpje te kijken voor we naar tfeestje gaan! Tkan zijn dat marion ook komt en dan knn we naar de neveneffectenDVD kijken (want tis wel echt al zot lang geleden :p)

 2. Greet says:

  Oh super, kijk er al naar uit! :)

 3. Mark says:

  Ik blog sinds enkele maanden, en tis een leuke bezigheid geworden, heb er nu spijt van dat ik het niet eerder heb gedaan! En leuke reacties van andere geven natuurlijk extra stimulans :) !

 4. Bert says:

  hehe, bloggen…
  er zijn al zoveel blogs tegenwooridg hé!
  ik probeer nu regelmatig wat te posten, maar soms laat ik het dan ook eens een maand liggen ofzo, kweet ook niet hoe het komt :)

  kan het trouwens zijn dat je broer zijn nick iets is a la ‘…’ is?