5 juni: Bezoekje aan de buren

Gepost door Greet Op 06/06/09 4 Reacties

Vrijdag bracht ik een bezoekje aan de buren. Dat is natuurlijk niet het enige dat ik die dag gedaan heb, maar wel het meest noemenswaardige, en ook iets dat vrij lang geleden was. De reden van het bezoek was een computerprobleempje waar de buurvrouw geen raad mee wist, en ik kocht in opdracht van mama ook wat van hun heerlijke verse eitjes. Waar vind je tegenwoordig nog volledig onbehandelde eitjes van scharrelkippen voor vier fr- eh, tien cent? ;) Lucky us!

Behalve dat we met onze buren al goed overeenkomen sinds we ons huis gebouwd hebben (onze ouders gaan elk jaar samen op daguitstap of op weekend en we lopen geregeld bij elkaar binnen), is het coole aan onze buren ook dat ze twee katten hebben.

Maak kennis met Nori, de jongste, en de sociaalste:

nori1

nori2

Heel erg stiekem is Nori m’n favorietje, ze laat zich makkelijk aaien en komt nieuwsgierig naar je toe gelopen, in tegenstelling tot Izi, die wat meer verlegen is. Hier ging Nori zomaar ineens *plof* op haar zij liggen en zette ze haar poten tegen de muur, waardoor ze eruit ziet alsof ze op de muur liep (en alsof ze drie keer dikker was):

nori3

En dit is Izi, die is zoals ik zei wat meer verlegen, en naar mensen die niet voorzichtig zijn durft hij wel eens klauwen. Maar hij is toch ook een schatje hoor.

izi

Ik ben een dog person, maar bij gebrek aan eigen huisdieren (en met de papegaai van m’n lief kan ik het ook niet zo goed vinden), knuffel ik alles wat erbij in de buurt komt!

4 Reacties tot nu toe.

 1. Eline says:

  Aahw, die zijn zo lief! Ik wil ook zo graag een kat, maar m’n vader is allergisch

 2. Sophie says:

  Had eerst niet door dat Nori neerlag op de derde foto :). Leuke foto’s!

 3. Bart says:

  Katten zijn cool! Ik heb er zelf 4 en die ‘ploffen’ zich ook geregeld op de grond of waar ze zin hebben.

 4. dora says:

  zooooooooooooooooo schatig