6 juni: Eerste werkdag in de slagerij

Gepost door Greet Op 07/06/09 2 Reacties

Deze zomer heb ik (wederom dankzij Randstad) een jobje gestrikt in een slagerij hier in het centrum van Veurne. Dit weekend heb ik er al gewerkt, binnen twee weken werk ik er nog eens een weekend en dan de volledige maand juli dus hé.

Zaterdag was dus de eerste werkdag en jawatte, het was ferm de moeite. Er moest zodanig snel gewerkt worden dat ik er niet één keer aan dacht om op de klok te kijken, dus plots ineens pats boem was het avond. Behoorlijk vermoeiend, werken in een slagerij, dat kan ik je wel vertellen. Belange niet zo op ‘t gemakje als in de winkel van de Sunparks vorig jaar, amai.

2 Reacties tot nu toe.

  1. Okay, I’ve got to ask: ‘Jawatte’? Is that used often in Belgium? Want het is awesome =p
    De feedreader is ook erg hax btw, kheb ‘n hoop in te halen na de week tentamen-afwezigheid ^^

  2. Greet says:

    Ja dat wordt hier wel vrij vaak gebruikt, en “jawadde” zul je even vaak horen.