Alright

Gepost door Greet Op 21/07/09 16 Reacties

Ok, waar ben ik geweest, al deze tijd? En wat is er met Junidinges gebeurd? En wie zijn nu eigenlijk de winnaars van die twee wedstrijden? Jaja, zomertijd komkommertijd, online dan toch, maar mijn oprechte excuses voor deze tijdelijke verwaarlozing.

Antwoorden!

 • Mijn vakantie dit jaar ziet er tot nu toe helemaal anders uit dan die van de afgelopen jaren. De hele maand juni heb ik vrij genomen (op vijf dagen werken na) en heb gewoon op m’n gemak allerlei leuke dingen gedaan, maar ook nuttige dingen, zoals het zoeken (en vinden) van een nieuw kot. Ik ben naar de opendeurdag van Grafische en Digitale Media gegaan, kwestie van een beetje afscheid te nemen van de school en de derdejaars die nu afgestudeerd zijn. Daarna was er de Eat & Tweet BBQ, waar ik me goed geamuseerd heb — een barbecue op zich is al leuk, maar voeg daar ijsjes én een springkasteel aan toe en je hebt een happy Greetje! Verder heb ik nog leuke dingen gedaan met mijn vriendje, met mensen afgesproken, … In juli heb ik mezelf ook vakantie gegeven, op één nacht werken na. Ik heb mij ook verder geïnformeerd over mijn studiekeuze, ik heb mijn vriendje meegenomen naar zijn allereerste Twunch, we zijn op ons gemak naar de wijkfeesten hier in de buurt kunnen gaan (omdat ik dit jaar eens niet gewerkt heb in juli), we zijn gaan shoppen, we hebben vaak gekookt, we zijn naar Mayumana geweest, en dinsdagmorgen één week geleden heb ik hem naar het vliegveld gevoerd. En nu is hij weg. Naar heel ver weg: Miami. Voor heel erg lang: 37 dagen. Ik tel ze ongeduldig af want zonder mijn vriendje is er niks aan de vakantie! Sinds hij weg is heb ik me vooral verveeld, maar ik ben ook eens uitgegaan in het Leuvense met wat medenerds, en gezellig, dat was het! Ik moet daar zeker nog eens terugkomen, me dunkt. Voor beelden bij deze woorden, zie de fotoreeks onderaan deze blogpost.
 • Junidinges is dus ‘n beetje in het water gelopen. Vooral omdat ik halverwege de maand de beslissing maakte om van studierichting te veranderen, en dat heeft toch heel wat tijd in beslag genomen; ook een kot zoeken nam dit jaar meer tijd in beslag dan ik verwacht had. Maar ik heb desondanks een geweldige vakantiemaand gehad en heel veel leuke dingen gedaan, en dat was toch het hele doel van dit projectje.
 • De winnaars van de eerste wedstrijd (die van Proxis) zijn Rutger, Richard en Sofie, in onbepaalde volgorde. Wie het eerst in de comments laat weten welke DVD hij wil, wel euh, die krijg ‘m! Zo. En de winnaar van de tweede wedstrijd (die van Drag me to hell) was Kenny, maar dat ligt ondertussen ook alweer een eindje achter ons.

Foto’s!

opendeur
Uitnodiging voor de opendeurdag, gemaakt door een student maar ik weet niet precies wie Nico.

springkasteel
Met Gwendolyn en Kris op het springkasteel! Jeuj! (Foto van Zipkid)

winkel
Gek doen met een hoedje in de H&M. De volgende dag heb ik beslist dat ik eigenlijk wel zo’n hoedje wil, en de weken daarna zijn we er overal naar op zoek gegaan, maar natuurlijk was er nergens meer zo’n hoedje te vinden in mijn maat …

manneken
Ik heb Manneken per ongeluk een nieuw woord geleerd: “allo”. Nu associeert hij dat woord met mij, dus elke keer hij me ziet roept hij “allo!” We hebben trouwens ook ontdekt dat Manneken kan beatboxen, jazeker jawel. Iemand loopt altijd te beatboxen, en toen hij dat eens deed bij de papegaai, deed die gewoon mee!

zonsondergang
Samen naar de zonsondergang op het strand van Oostende kijken, na Mayumana.

eten1
Ik: “Wat gaan we eten vanavond?” Jongens: “Fishsticks! Met frietjes! Pretty please?”

eten2
Lekker verse pizza!

eten3
Kip met appelmoes en verse frietjes, mmm. Verder heb ik nog een heleboel dingen gemaakt, zoals macaroni, Thaise groene kip curry met noedels, … Maar ik ben vergeten om er foto’s van te trekken. Jaja, wie had ooit nog gedacht dat ik dit in me had? ^^

16 Reacties tot nu toe.

 1. Jeroen says:

  Vervelen zonder je ventje? Bekijk het zo: deze periode is ideaal om te leren wat je aan elkaar hebt, maar ook om de dingen te doen waarin je niet gelijkgestemd bent. Kortom: een interessante en toch ook ergens leuke tijd!

 2. Jeroen says:

  PS: niet fijn dat wij er niet bij waren in het Leuvense. Ons even vergeten? :(

 3. Greet says:

  Het probleem is, al mijn vrienden lijken andere plannen te hebben en omdat ik alleen thuis zit verveel ik me dood. In het schooljaar zou ik dat plobreem niet hebben :)
  We hadden er niet meteen aan gedacht, sorry!

 4. Kimsje says:

  Ik krijg wel honger van dat eten zien!!

  En leuke foto’s Greet ^^ Je ziet er echt anders uit! Heel positief hoor ;)

 5. elisse says:

  dat hoedje staat u inderdaad heel leuk, ik zoek ook al lang zo een! en dat eten: jummie. maar volgende keer toch maar eens zelf proberen appelmoes te maken? (dat is NOG lekkerder dan die uit een potje!)

 6. Greet says:

  Wel, dat was het plan, maar het was toen al vrij laat op de avond, ik had al m’n werk met de frietjes en de kip en ik had nog nooit eerder appelmoes gemaakt, dus ik had geen zin om er dan nog aan te beginnen. Omdat ik niet wist hoe het moest en omdat ik wist dat het lang duurt om appelmoes te maken en dat het veel werk is. Maar volgende keer waag ik me eraan :)

 7. Eline says:

  Wat een omslag qua studie zeg!
  En ik krijg helemaal honger van al die eetfoto’s ;)

 8. rutger says:

  Ooeh, about a boy voor ikke e greetie!

 9. rutger says:

  ahja, btw, da kaartje is gemaakt door Nico

 10. Greet says:

  Komt in orde!
  Merci, ‘k heb ‘t aan gepast.

 11. Lime says:

  Heeeeee en ik was niet meer naar de 7 oaks!!

 12. Greet says:

  Ik ga er zeker nog terugkomen hoor, en dan laat ik wel iets weten! ;)

 13. OH SH
  Ik wilde The Life of David Gale. Ben ik nog op tijd? >.>
  Meanwhile binnenkort maar weer eens even bijlezen, want die google reader heeft weinig nut als je niet op het knopje drukt!

 14. Greet says:

  Ja hoor, niemand anders heeft die geclaimd. Ik moet wel nog even kijken of ik ze nog kan laten opsturen XD

 15. Duuuuus meanwhile een maand later…?
  Also: how krijg ik ‘n plaaaaatje?

 16. Greet says:

  Damn it, mijn geheugen! Ik kijk ervoor!