Beautiful blogger award

Gepost door Greet Op 03/02/10 0 Reacties

Beautiful Blogger AwardYay, eindelijk nog eens een stokjesachtig ding! :D Onder het mom van een award deze keer, maar ik vind het toch meer een stokje. In ieder geval een dikke dankjewel aan Gwendolyn, wat een lief tekstje ^^ Edit: Ondertussen ook dankjewel aan Kim! :D

Even kijken, wat moet ik doen:

 • Bedank de blogger die je de award heeft gegeven.
 • Zet de award op je blog.
 • Link de persoon die je heeft genomineerd.
 • Deel 7 interessante “facts” over jezelf.
 • Nomineer 7 andere bloggers.

Alright, 7 facts. Daar heb ik toch weer eventjes over moeten nadenken, ze zijn niet allemaal interessant vrees ik, maar here goes!

 1. Ik heb momenteel feloranje nagellak op mijn vingernagels, en oceaanblauwe nagellak op mijn teennagels. Ik wou wel een beetje dat het omgekeerd was, want het blauw is echt prachtig, het oranje iets minder. Edit: Ondertussen heb ik het oranje eraf gehaald en ook vervangen door oceaanblauw. :D
 2. Ik ben dit jaar 22 jaar geworden op 22 januari, op het einde van een examenperiode van 22 dagen. En dat maakt mij blij. ^^
 3. Als ik schattige hondjes zie kan ik niet anders dan erop afgaan en kennis maken, maar als ik schattige baby’s zie blijf ik liever op een afstandje staan kijken, omdat ik er een beetje bang van ben.’t Is te zeggen, ik ben dan eigenlijk bang dat ik iets verkeerd zou doen, terwijl ik goed genoeg weet hoe ik met hondjes moet omgaan. Steek een baby in mijn armen en ik doe het in mijn broek, serieus. I’m a little weird.
 4. Het liedje in mijn iTunes bibliotheek dat ik al het vaakst gespeeld heb is Other Father Song van They Might Be Giants (Coraline soundtrack). Het liedje op de derde plaats heb ik 230 keer gespeeld, het tweede 424 keer, en het eerste … 1082 keer. Da’s veel. XD
 5. Ik ga nooit meer de snelheidslimiet overschrijden. Ik heb het nog maar één keer bewust gedaan (toen ik ‘s morgens vroeg uit Frankrijk vertrok om in de namiddag op tijd op school te komen voor m’n punten na de tweede zit) en daar heb ik spijt van (ik was toch te laat). Verder hou ik me er altijd-altijd aan (ja, ook in een zone 30 waar verder geen kat op de weg is, altijd). Ik hou er zelfs een beetje van om de auto’s achter mij er met mijn irritante traagheid op te wijzen dat ze niet goed bezig zijn, haha.
 6. Ik heb deze examenperiode 176 uur gestudeerd. Honderdzesenzeventig uur. (Ja, ik hou dat bij.) Dat kán niet anders zijn dan meer dan wat ik in mijn hele middelbare schoolperiode bijeen gestudeerd heb.
 7. Ik weet nog altijd niet wat ik met greetd.be moet aanvangen and it really, really bugs me. Ideetjes?

En dan nu 5 nominees (ik vond er geen 7), in willekeurige volgorde.

 • Annelies, omdat ze dat heel goed doet, vind ik. Op korte tijd heeft haar blog zich ontpopt tot een blog met leuke schrijfsels en mooie foto’s.
 • Gwendolyn, omdat ik haar talent en motivatie zeer bewonder. Ze gaat het nog ver schoppen als designer, mark my words!
 • bagaasj perdu ofte Kamiel en Hannah, een blog zoals je er niet veel meer vindt tegenwoordig.
 • Illiveris, omdat hij kan schrijven, en omdat de blog zelf verfrissend eerlijk is.
 • Catalog of Visual Interestingness. The title says it all. :)

Zo, daarmee is aan de plicht voldaan en had ik ook weer een excuus om jullie wat leuke blogs voor te schotelen. :)