Lesson learned: find something I like = buy two. Or three.

Gepost door Greet Op 18/02/10 5 Reacties

Ken je dat, wanneer je na lang zoeken je perfecte shampoo/douchegel/deodorant/… vindt, en net wanneer je er compleet verslingerd aan geraakt bent, nemen ze ze uit de handel.

Ik had dat dus met mijn deo, Vogue Girl Paradise (tweede van links). Heerlijke tropische geur (Vogue Girl wou parfum en deo ineen zijn en slaagde daar mijns inziens behoorlijk goed in), gaf écht een fris gevoel, perfect gewoon.

voguegirl

Nu ben ik, twee jaar later, nog steeds op zoek naar een waardige vervanger. Nivea, Fa, Dove, Rexona, het doet allemaal niets voor mij. De meesten zijn gewoon een geurtje zonder enige bescherming tegen zweten, anderen (zoals die van Dove en Nivea) beschermen wel maar hebben dan weer een afschuwelijk geurtje, ik vind de goede combinatie gewoon niet. Had ik dat op voorhand geweten hé!

Grr.

En ken je dat, wanneer je een piercing koopt waar je dik tevreden mee bent, en wanneer die versleten is verkopen ze nét dat modelletje niet meer en moet je op zoek naar een nieuwe, terwijl je de oude nog altijd mooi vindt.

Ok, dat is misschien al wat minder herkenbaar, maar toch.

Vanmiddag dus eens op zoektocht geweest. Bij de Six (waar ik de piercing die nu versleten is gekocht had) hadden ze niks deftigs, dus op naar de winkel waar ik m’n piercing had laten zetten. Daar hadden ze ten eerste al geen kunststoffen staafjes, wat ik echt zo onlogisch vind want metaal is echt slecht voor je tandglazuur en je tandvlees, en ten tweede hebben ze het klaargespeeld mij een staafje (twee zelfs, had nog zo’n doorzichtige nodig ook, voor vakantiejobs) van 8mm aan te smeren terwijl ik wel dacht dat het 6 moest zijn, ik wist het gewoon niet zeker. En het moest dus inderdaad 6 zijn.

Grr.

Ik zou het liefst van al gewoon terug in de tijd gaan en er nog een paar bijkopen, zowel van de deo als van de piercing. Iemand een tijdmachine? Of connecties bij stockmensen van Vogue Girl en/of de Six? Zucht.

5 Reacties tot nu toe.

 1. Kathleen says:

  Dat is dus de reden waarom ik afgelopen zaterdag 3 exemplaren van hetzelfde bloesje heb gekocht. Wel in verschillende kleuren. Maar toch. :P

 2. Eikebah says:

  Dit is wellicht useless information die je al kent, maar Vogue heeft wel een nieuw gamma van die parfumdeodorants. Misschien zit daar een gelijkaardige geur tussen? :)

 3. Greet says:

  Oh nee, dat wist ik niet, want ik heb ze nog niet in de winkels gezien. Eens naar zoeken, merci voor de tip! :)

 4. Eikebah says:

  @Greet
  Moet wel toegeven dat ik niet weet of die in België uitgegeven worden. In NL hebben ze die – dacht ik – wel. Misschien eens opzoeken op Google? :)

 5. […] Ik ben serieus echt waar aan het overwegen om terug te gaan en nog een paar te kopen, want wat had ik ook weer gezegd? […]