Jaja

Gepost door Greet Op 12/03/10 4 Reacties
 • Remember this? ‘t Is ondertussen $520. Mihi.
 • Ik zit al aan 62 lessen, en behalve die ene keer dat ik tien minuten te laat kwam wegens mijn dikke vriend, het openbaar vervoer, heb ik nog geen enkele minuut les gemist. ZOT HÉ.
 • Het is midden in de nacht en ik ben net klaar met een opdracht (vrijblijvend, voor bonuspunten) waaraan ik door omstandigheden pas maandag kon beginnen (denk daarbij eerder in de richting van chaotische organisatie dan uitstelgedrag, ja eerlijk). Morgen moet ik een presentatie geven en al zeg ik het zelf, het gaat een kick-ass presentatie zijn, ‘t komt goed met die bonuspunten. Maar nu weet ik dus niet of ik het meest blij ben of het meest kwaad omdat ik op dit onzalig uur nog schoolwerk aan het maken was, iets waar ik dit semester echt een einde aan wou maken. Ach ja, nood breekt wet, zeker.
 • Je herinnert je misschien nog vaag dat een tijdje geleden (way, way back in november) mijn smartphone kapot is gegaan. Door een combinatie van luiheid, uitstelgedrag, blok en examens ben ik uiteindelijk pas aan het effectieve opsturen van mijn gsm toegekomen in februari. Aanvankelijk leek het alsof daarmee alles opgelost was maar toen ik mijn Françoiseke vorige week terugkreeg en testte bleek dat ze nog altijd even kapot is. Nu zit ik dus weer in het proces van opnieuw opsturen (ja, dat is een meerstappenproces dat gerust anderhalve week in beslag kan nemen). The smartphone saga continues. Ik hou jullie up to date!
 • Gisteren (of ja, technisch gezien eergisteren) ben ik naar de langverwachte film Alice in Wonderland gaan kijken. Daarover volgt zeker nog een schrijfsel, maar ik wou jullie alvast een liedje van de soundtrack laten horen: Alice van Avril Lavigne. Ik hoor jullie al denken, wat, die trees? Ik vond het zelf ook een beetje een bizarre keuze, en de clip is à la Avril en stelt dus niet veel voor, maar het liedje zelf vind ik echt nog de moeite. Zeker eens luisteren. Tenzij je ervoor kiest te wachten tot het einde van de film, het liedje (en de bijhorende beelden) leent er zich uitstekend toe om nog wat loom te blijven hangen in je zetel tot het personeel je de zaal uitborstelt.
 • En om af te sluiten krijgen jullie nog dit sympathieke GIF-dingetje van mij: Ben
  Ik noem ‘m Ben.

4 Reacties tot nu toe.

 1. kleine says:

  Ik zit aan 590,6 :P Maar kdenk niet dat het nog hoger zal worden (tenzij ik plots een gevangene leer kennen haha)

 2. Greet says:

  Haha, zotjes! :D
  Bij mij stonden er wel een paar dingen op waarvan ik dacht, hmm dat doe ik misschien later nog eens. XD

 3. Illiveris says:

  Ik ben benieuwd naar het schrijfsel over Alice! Ik wil hem namelijk ook gaan zien!^^ Groetjes aan Ben…

 4. Karen says:

  En dat uit de zaal geborsteld worden mag heel erg letterlijk worden beschouwd :D