Sandalen! Rode!

Gepost door Greet Op 01/05/10 4 Reacties

Het is lang geleden dat ik over zoiets vrouwelijks als shoppen geblogd heb, het kan zelfs zijn dat ik dat nog nooit gedaan heb, maar mijn nieuwe sandalen zijn zo geweldig dat ik het met de wereld moet delen! Ik heb er met hakjes die kunnen dienen voor feestjes en eventueel halve dagen school, en ik heb Teva’s uit lang vervlogen rivieren-oversteken-en-andere-waaghalzerijen-tijden, maar ik was al een tijdje (laat ons zeggen, een jaar of twee) op zoek naar iets tussenin: comfortabele sandalen geschikt voor doordeweekse dingen. Dit is wat ik vond, en aanschouw de lange lijst met troeven!

 • Ze zijn plat, maar niet lomp.
 • Ze zitten supercomfortabel! Fijne bandjes snijden, maar deze zachtleren brede bandjes voel ik amper rond mijn voeten.
 • Ze passen wonderwel, ze lijken haast voor mijn voeten gemaakt (en dat zegt wat, want ik heb rare voeten). Daardoor, en door het zachte leerachtige materiaal van de bandjes en de zolen glijden mijn voeten er niet in rond zoals op hete zomerdagen wel in ballerina’s het geval is (sorry daarvoor, maar ik kon het niet minder expliciet verwoorden).
 • Ze zijn goedkoop (€22).
 • Ze zijn casual, maar niet té casual; ze zijn vrouwelijk, maar niet te chique. (Vind ik.)
 • Ze passen bij heel wat outfits, want ik draag vooral zwart, rood, jeans, wit, en soms wat paars of blauw.
 • Ik kan er makkelijk in en uit glippen zonder het slotje te moeten openmaken — lang leve de luiheid.
 • Ze zijn rood!

Ik ben serieus echt waar aan het overwegen om terug te gaan en nog een paar te kopen, want wat had ik ook weer gezegd?

Ze passen ook bij mijn gsm, trouwens, en bij mijn jas, en mijn bril, mijn riem, mijn favoriete zomerkleedje, … Had ik al gezegd dat ik van rood hou? ^^

4 Reacties tot nu toe.

 1. blinkje says:

  aah, ik vind ze geweldig! ik wil die ook!

 2. Greet says:

  Women’s Secret. ^^

 3. Mirthe says:

  ‘t Zijn schoontjes!

 4. elisse says:

  wooooow amai ik denk dat ik morgen eens langsga in de womens secret.. wat een prachtschoentjes (en de overtuigende argumenten doen het ‘m!)