Dauphine

Gepost door Greet Op 02/12/10 1 Reactie

Ik zat in de auto met Karel (hou dat daar maar in de gaten trouwens, ‘t zal niet lang meer duren!), en we waren weer eens alle radioposten aan het aflopen op zoek naar iets dat we allebei okee vonden. Niet dat wij daar ruzie over maken of zo hoor, we hebben gewoon allebei nogal een euh, uitgesproken mening. En zo belandden we op radio 1 (als laatste, want ik begin altijd te zappen vanaf de rechterkant) en hoorden we dit.

Al na enkele seconden wist ik, dit is iets moois, dit moet ik onthouden. En iets moois is het inderdaad. Het clipje heeft zelfs een pimpajoentje! Imagine that.

Edit: Oh, hey, zijn baard! Ik had het nog niet gezien! De baard en de snor! Haha, hip!

1 Reactie tot nu toe.

  1. Eline says:

    Ik heb zijn recentste cd, waar dit nummer opstaat, gekocht.
    Als je’m eens wilt lenen, geef maar een seintje.