LinkedIn network

Gepost door Greet Op 28/01/11 0 Reacties

Gezien bij Michel: een visualisatiedink voor je netwerk op LinkedIn. Hip!

Die enkele paarse bolletjes, dat zijn mensen uit het middelbaar. De oranje zijn er van Artevelde en de groene van de UGent. Die van Artevelde zijn wellicht met meer omdat ik daar drie jaar gestudeerd heb en aan de UGent nog maar anderhalf, en in die richting zaten ook proportioneel meer mensen die online aanwezig zijn (aja, logisch). De blauwe explosie links is de blogosfeer. Gek toch, hoe dat mijn connecties op LinkedIn overheerst; ik zou het eigenlijk eens moeten bekijken op Facebook, hoe de verhouding daar zit.

Dit zijn de gemeenschappelijke connecties met Karel, en het verbaast me eigenlijk wel hoe weinig dat er zijn. We kennen elkaar toch al 4 jaar, en ik had eigenlijk het gevoel dat we veel meer gemeenschappelijke kennissen hebben.

Interessant hé. Ik ben fan van visualisatie van gegevens. Ik denk dat ik in een volgende blogpost eens wat grafiekjes maak om de verhouding van connecties op LinkedIn versus Facebook te visualiseren.