Zomer!

Gepost door Greet Op 07/04/11 3 Reacties

Ik weet het, deze blogpost draagt een wat voorbarige titel. Maar laat mij even genieten, laat mij blij zijn. :)

Gisterenmorgen zag het weer er niet anders uit dan anders, dus deed ik de gebruikelijke jeans, trui, schoenen en jas aan en trok ik naar school. Daar kwam ik na een drukke dag pas tegen vier uur terug buiten, en schrok ik me een hoedje! Ineens was het zomerweer geworden! Dat verklaarde de topjes en rokjes die ik had zien passeren in de koele Blandijn, ik dácht al.

Vandaag heb ik dus maar meteen mijn ballerina’s aangedaan, de trui achterwege gelaten, mijn zonnebril op mijn snoet gezet en voor het eerst de fles zonnecrème bovengehaald. Het is niet zo warm als gisteren, maar de zon doet nog altijd flink zijn best. Bovendien had ik deze middag vanalles te doen buiten, ‘k heb nogal wat rond getsjoold. Fietsen, bergop en bergaf, een zware doos vervoeren en dragen, trappen op en af, iets vergeten en helemaal moeten terugkeren, nog meer trappen, amai mijn benen.

Het enige spijtige aan dit weer is dat het gedaan is met mijn haar één keer in de week wassen. Zonnecrème, transpiratie, wind, ze maken er mijn kapsel niet beter op. Maar dat is natuurlijk maar een kleine prijs om te betalen voor al die vrolijke zomerheid! Laat maar komen!

3 Reacties tot nu toe.

 1. Manon says:

  Hé, is die foto in Gent gemaakt? Waar ergens? Dat zicht komt me zo bekend voor, maar ik kan het niet thuisbrengen…

  En wow, wat ben ik jaloers op mensen die hun haar maar één keer per week moeten wassen en er nog deftig uitzien. :D

 2. Greet says:

  In Gent ja, hier om precies te zijn :)

  En dat van dat haar wassen is niet moeilijk hoor, vroeger waste ik het ook vaker maar ik heb het beetje bij beetje kunnen verlengen tot één keer per week. Probeer het maar, het is makkelijker dan je denkt :)

 3. Sabrina says:

  Geweldig he, dit weer! :) Ik heb ook het probleem met mijn haar dat het nogal snel droog wordt met dit weer, ik snap dus helemaal wat je bedoelt!

  Leuke blog heb je trouwens! Elkaar volgen? Ik volg je!

  x Sabrina

  http://vitalitijd.blogspot.com