Op jacht

Gepost door Greet Op 28/05/11 9 Reacties

Er wordt hier nogal wat gejaagd tegenwoordig. Eventjes geleden was ik op jacht naar een appartementje, wat ik ook gevonden heb (en ik moet trouwens ‘we’ zeggen, maar daarover later meer – dun dun dunnn). Daarna was ik dus ook op jacht naar een nieuwe huurder die het contract van mijn huidig kot zou willen overnemen, en ook dat heb ik deze week gevonden. Blijft nog over: een vakantiejob.

‘t Is niet gemakkelijk, maar we blijven jagen! Voor het geval u toevallig op zoek bent naar een jobstudent en wij elkaar misschien kunnen helpen, som ik even een aantal kernwoorden op:

 • Nederlands, Engels, een hoopje Frans, een tikje Duits
 • spreken, schrijven, luisteren, lezen
 • administratie, Office
 • web, IT, basis HTML & CSS, CMS, Windows & Mac OS
 • grafische software: Photoshop, InDesign, Illustrator, Dreamweaver
 • monitorbrevet, jeugdbeweging, speelplein
 • muziekschool, Gents Universitair Koor (zanger & bestuurslid)

 • ervaring: kledingwinkels, websitebeheer, bijles, supermarkten, hostess, animatrice, verkoopster, …

Je ziet, ik ben een beetje van alles, maar nog nergens expert in. Jack of all trades, master of none.

Maar goed. Het moge dus geweten zijn: Greet is op zoek naar een vakantiejob voor juli, en geeft niet op tot ze er één vindt!

9 Reacties tot nu toe.

 1. Sabrina says:

  Succes! Ik ga binnenkort (na de bevalling) ook op zoek naar werk, maar vast werk dan. Dat wordt ook nog een spannende zoektocht :D

 2. Manon says:

  Ik ben langsgeweest bij een interimbureau puur voor administratief werk (Office Team ‘Gent’, zogenaamd, maar ik moest er wel voor met de bus naar Merelbeke. :P Nu ja, dat is nog niet ver.) Mensen met jouw computerskillz zien ze waarschijnlijk graag komen!
  Tot nu toe nog niks gehoord, maar dat zou ook pas half juni beginnen of zo, zeiden ze.

 3. Greet says:

  Awel, ik ben ondertussen al in 8 interimbureau’s ingeschreven, ik ben ‘t niet zeker, ben de tel kwijt geraakt. XD Maar ik zal er ook eens naar kijken, merci voor de tip!

  Ik krijg ook vaak te horen dat het half juni begint, maar dat vind ik echt wel heel erg dichtbij juli eigenlijk. Nu, als ik dan nog een job vind, des te beter natuurlijk, maar ik zou liever nu al zekerheid hebben. :)

 4. Joel says:

  Misschien heb geluk!

  Je kan me contacteren via facebook, ik heb je net een request verstuurd.

  tot zo

  Joël

 5. sjep says:

  Spijtig van de periode maar dit lijkt me wel perfect anders: http://www.humo.be/tws/actua/20391/humobe-zoekt-jobstudent.html

  Tenzij je Humo haat

 6. Greet says:

  Haha, waarom zou iemand de Humo haten :D Maar echt coole vakantiejob ja!

 7. Ruth says:

  Speelpleinen zou toch een makkie moeten zijn? Waar ik woon hebben ze er altijd tekort, ik heb dat dan ook 9 jaar op rij gedaan en dat verdiende fantastisch goed. Maar natuurlijk, dat wordt wel allemaal op tijd geregeld, vanaf begin mei zijn die mensen hun schema’s al opgesteld. Toch nog es rondpolsen bij gemeentes (jeugddienst) in de buurt of ze nog gaatjes over hebben?

 8. Greet says:

  Ah, bij ons in Veurne verdiende dat maar €12,5 per dag (€25 als je een monibrevet hebt). En hier in Gent ken ik dus niet echt speelpleinen, nuja voor een hele maand ben ik waarschijnlijk al veel te laat inderdaad :)

 9. Manon says:

  @Ruth: Speelpleinen goed verdienen?! Dan heb jij met een uitzonderlijk speelplein te maken gehad vrees ik :P Dat levert inderdaad bijna altijd ontzettend weinig op in vergelijking met een ‘gewone’ vakantiejob…