Fairyland wallpapers

Gepost door Greet Op 09/06/11 5 Reacties

Een paar jaar geleden ontdekte ik ergens op de één of andere Japanse site een mooie wallpaper, die ik een tijdje op m’n iMac gebruikt heb. Nog eens een jaartje geleden vond ik een wallpaper die er qua stijl precies wel wat op leek, en die een hele tijd op m’n netbook gestaan heeft. En vandaag deed ik een ontdekking, vergelijkbaar met een archeoloog die een steen opheft en er een volledig Egyptische grafkamer onder ontdekt: 60 wallpapers van dezelfde ontwerper!

Ze zijn onderverdeeld in 4 keer 15 wallpapers, voor lente, zomer, winter en herfst. Ik heb er ook nog eentje gevonden die blijkbaar niet bij de series hoort, Fairytale Tower. Als je er toevallig nog vindt, laat het me gerust weten!

The thing is, ik kan er maar geen info over vinden. Ze zijn waarschijnlijk allemaal ongeveer in 2007 gemaakt (of online gezet), en ze hebben vaak de woorden “vector fairyland spring/summer/winter/autumn illustration” in de naam, maar dat is het. Ik zou nochtans héél graag weten wie de artiest achter deze prachtige illustraties is, want hij of zij is een instant favoriet voor mij!

In deze blogpost zie je enkele van mijn favoriete wallpapers, maar ga zeer zeker eens kijken naar de rest van de collectie, ze zijn de moeite waard! Dit is trouwens een collectie wallpapers in een gelijkaardige stijl, ook heel mooi.

5 Reacties tot nu toe.

 1. Lime says:

  Nu wou ik je een plezier doen en een site doorsturen die ikzelf ooit eens was tegengekomen met zo’n wallpapers op, nu blijkt dat het dezelfde site is als waar jij naar linkt…

  Ik kan je dus niet verder helpen…

 2. Eline says:

  Hee, die zijn superleuk! Heb al een nieuwe achtergrond intussen ;)

  Dank je, Greet!

 3. Alie says:

  prachtig …….dank je

 4. Vina says:

  Ik zie de link hier nergens staan… zou iemand die link naar de 60 wallpapers nog eens willen zetten? Ik ben er echt smoor op :)

 5. Greet says:

  De blauwe woorden in de blogpost hierboven zijn links, je kunt de wallpapers vinden op de links naar de vier seizoenen :-)