Solden!

Gepost door Greet Op 24/07/11 1 Reactie

Het is niet gemakkelijk geweest, maar vorige week zaterdag heb ik 4 uur tijd gevonden om te gaan shoppen! Woehoew! De buit mag er wel wezen, vind ik, maar oordeel vooral zelf. ^^

€10 – zwart kleedje
Ideaal voor officiële dinges en deftige gelegenheden en zo.
€12,99 – rood kleedje
Beetje kort ja, maar ik kon de vrolijke zomerse roodheid ervan niet weerstaan!

€2,50 – roze kouzen met rode hartjes
€2,50 – rode kousen met blauwe bolletjes
€2 – grijze kousenbroek

€3,99 – riem
Heel praktisch, het is een rieten riem (met een laagje stof op) dus hij is stijf genoeg om vanzelf te blijven zitten als je hem door die houten ring trekt.

€6,99 – beha
Ik post normaal gezien geen foto’s van mijn ondergoed, maar deze beha is gewoon zo leuk dat ik er een klein stukje van wou delen! Hij zit echt goed ook, dus ik denk dat dit het beste koopje is dat ik deze solden al gedaan heb!

€1 & €2 – twee paar oorbellen
€1 & €2 – twee armbandjes
Ik moet echt stoppen met oorbellen kopen, ik kan ze al bijna niet meer kwijt aan m’n juwelenboompjes! De armbandjes zijn een probeersel, ik draag eigenlijk nooit armbandjes maar ik vond ze wel schattig, dus we zullen eens zien wat dat geeft.

€4 – douchegel
Ik hou echt van de douchegels van The Body Shop! Zo lekker fruitig allemaal, mmm. Nu gebruik ik er één die naar pompelmoes ruikt, daarvoor was het mango, en deze is papaya, ruikt ook heerlijk.

Totaalbedrag: €50,97. Normaal zou dat zo’n €140 (ik herinner me de exacte originele prijs van de kousen en riem niet meer precies) geweest zijn, dus da’s ongeveer €90 uitgespaard, hoera!

Wat dingetjes voor ons appartementje betreft hebben we ook al enkele koopjes kunnen doen, maar daarover blog ik later nog wel eens in het lang en breed, met foto’s (als alles er hier een beetje deftig begint uit te zien).

1 Reactie tot nu toe.

  1. […] voor blogposts aangemaakt: Shoppen! Ik kan het niet langer ontkennen, ik hou van shoppen en over shoppen bloggen, nah. Als deze blog dan wat meer op een wijvenblog gaat lijken, dan is dat maar […]