Crash

Gepost door Greet Op 05/08/11 5 Reacties

Man man man, ben ik eventjes kapot zeg. Zodanig kapot dat ik erover blog. Want ik word echt bijna nooit ziek, dus als ik ziek word is dat hier altijd iets bijzonders.

Dit semester was het zwaarste tot nu toe, daarna was de blok ook betrekkelijk lastig, daarna ben ik meteen aan m’n vakantiejob begonnen en daarna zijn we enkele dagen Vlaanderen rondgetrokken met onze Canadese logees. Bovendien slaap ik al een maand barslecht, omdat we in ons nieuwe stulpje nog geen lichtdichte gordijnen hebben en ik dus elke morgen wakker word bij het ochtendgloren. Gisteren merkte ik nog niet veel, maar vandaag is de tweede dag dat ik het wat rustiger aan doe sinds maanden en ineens KABLAAM, ziek. Zo het duidelijke soort oververmoeidheid-crashen: hoofdpijn, buikpijn, rugpijn, nekpijn, misselijkheid, geen kracht in je lijf.

Eerst dacht ik vanmiddag, pfoeh, klopke, ik kruip misschien eventjes in m’n bed met een boekje. Maar toen werd ik zodanig mottig dat ik het boek moest wegleggen. En dat wil veel zeggen want het was een boek van Stephen Fry. Daarna heb ik dus niet veel meer gedaan dan in bed liggen mottig wezen. En nu zit Karel in de keuken te eten en zit ik op de kamer wat te bloggen, omdat ik misselijk word van de geur van voedsel. Om het even welk voedsel. Handig!

Bon, sorry voor de saaie blogpost. Ik wist niet goed wat anders gedaan, denk ik.

5 Reacties tot nu toe.

 1. Kathleen says:

  “omdat ik misselijk word van de geur van voedsel”.
  En dan komt er hier de verplichte “ge zijt toch niet zwanger, hé?!”.

  Iemand moet het doen. Ik wil dat gerust op mij nemen. ;)

 2. The Miss says:

  Aaaaah, het crashmoment, ik ken het ook! Meestal is dat bij mij wel over na een dag en nacht… Veel beterschap!

 3. Greet says:

  Haha, ik was ‘t nog aan ‘t denken Kathleen :D

  En merci The Miss, ik voel me al veel beter gelukkig!

 4. HansDeZwans says:

  Gewoon een aantal dagen lekker in bed blijven liggen en niets doen. Daarna weer gezond op met je handen over je zwangere buikje wrijven.

 5. Greet says:

  Je hebt niet goed opgelet Hans, die referentie is al gemaakt :P