Move

Gepost door Greet Op 05/08/11 2 Reacties

Dit is mijn nieuwe favoriete filmpje. De knapperd heet Andrew Lees, graag gedaan. Het filmpje maakt deel uit van een serie van drie, maar dit vind ik het mooiste.

Ik heb het filmpje nu al minstens 10 keer bekeken, en ik vind het hoe langer hoe mooier. Telkens ontdek ik ook nieuwe details. De leukste momenten in het filmpje vind ik het schaap in z’n armen, het sprongetje over het verkeersbord, de blik op z’n gezicht aan 0:16, de opvliegende vogels wanneer hij in z’n handen klapt, de opeenvolging van kerken rond 0:31, het wisselen tussen dag en nacht rond 0:35, en alles vanaf 0:43, damnit, wat een glimlach!

2 Reacties tot nu toe.

  1. The Miss says:

    Ik zag het daarnet ook op een nieuwssite! Inderdaad leuke filmpjes! En één van de weinige mannen tot nu toe die ik knap vind. :p

  2. Matthias says:

    Wow! Knap filmpje :-) Zo zou ik ook graag de wereld willen zien! Ik vond het stuk met de duiven wel leuk.