Ik leef nog!

Gepost door Greet Op 14/01/12 1 Reactie

Dag lieve lezers! Verdorie, wat mis ik het bloggen! Er staan maar liefst negen leuke blogposts in de wachtrij, en het kriebelt om ze af te maken, maar helaas, daar steken de examens voorlopig een stokje voor …

De examens gaan goed trouwens, het eerste was zoals verwacht een piece of cake, en de rest moet ook wel lukken. Alleen bij de twee laatste examens wordt het waarschijnlijk wat spannender, het ene (Tekst & Genre) omdat het gewoon zo’n vreemde leerstof is en niemand weet wat hij ervan moet denken, en het laatste (Afrikaans) omdat het best wel veel en moeilijk is. Het examen Afrikaans zal ook bijna de hele dag duren, in de voormiddag een schriftelijk deel, en dan in de namiddag twee mondelinge examens en in één van die twee moeten we zelf ook een mondje Afrikaans praten, dat wordt nog wat! Het deel van het examen Vlaamse Gebarentaal waar we een gesprek moeten voeren in VGT zie ik veel beter zitten, eigenlijk!

Maar goed, in afwachting van al die leuke blogposts met allerlei verhalen en foto’s en dingen, laat ik jullie nog deze vrolijke, energieke liedjes horen waar ik de laatste tijd vaak naar luister. See you on the other side!

Avicii – Levels

Rihanna ft Calvin Harris – We Found Love

David Guetta ft Usher – Without You

Mika – Elle me dit

1 Reactie tot nu toe.

  1. deijsprinses says:

    Nog veel succes!