Wijvenweek 2012

Gepost door Greet Op 22/02/12 1 Reactie

Hoera, het is binnenkort nog eens wijvenweek! Wie had dat gedacht? Ik heb er alvast zin in! Ik ben die week toevallig wel op skivakantie (waarover later meer), maar we zullen wel zien hoe we dat gaan oplossen, als het een beetje van een zichzelf respecterend hotel is zal er wel internet zijn.

De vorige editie is alweer vier jaar geleden, en wat ik toen schreef is eigenlijk al grotendeels achterhaald (en hier en daar zelfs cringeworthy). Hoe een mens toch kan veranderen in vier jaar, hé.

Wat is er veranderd?

 • Ik ben een beetje aangekomen de laatste jaren, en dus vind ik mijn buik en benen nog net iets minder mooi dan vroeger. Het wordt eens tijd om er iets aan te doen …
 • Mijn smaak is veranderd. Ik draag wat minder sportieve/casual kleren en iets vaker wat meer vrouwelijke/”volwassen” kleren, of zo.
 • Ik hou me ook gewoon meer bezig met hoe ik eruit zie tegenwoordig. Zo ben ik helemaal fan geworden van nagels lakken — maar of ik er goed in ben, dat is een andere kwestie! Mijn make-updoosje blijft bescheiden, maar er zijn toch heel wat nieuwe dingen bijgekomen, en af en toe durf ik wel eens experimenteren. Ik heb nu ook maar liefst vier sacochen in mijn bezit, die ik al eens zou durven afwisselen naargelang mijn outfit, da’s toch ook wel nieuw. En ik ben me nu ook meer bewust van welke producten ik gebruik en of ze bij me passen, zoals voor mijn huid bijvoorbeeld.
 • Mijn huishoudelijke kwaliteiten zijn er toch ook wel op vooruit gegaan sinds ik niet meer echt “op kot” zit maar samenwoon met een manspersoon die orde en netheid op prijs stelt. De afwas blijft veel minder lang staan, het ligt er allemaal wat meer opgeruimd bij en voor kuisen draai ik mijn hand niet meer om.

Wat is er hetzelfde gebleven?

 • Ik trek me nog steeds even weinig aan van wat anderen denken en ik doe lekker mijn eigen ding!
 • Ik heb nog steeds een oorbellenverslaving, en mijn collectie is ondertussen waarschijnlijk al verdriedubbeld.
 • Ik kan nog steeds niet koken. :D

Zo, dat in afwachting van de Wijvenweek zelf! Als jij ook wil meedoen, schrijf je dan in op de Wijvenweek website.

1 Reactie tot nu toe.

 1. Manon says:

  Wow, dat eerste meen je nu toch niet? Je bent al zo mager… Niet slecht bedoeld maar dat klinkt echt niet gezond… :\

  Voor de rest ben ik benieuwd naar je posts! ^^