Wijvenweek: beautyqueen in het diepste van mijn gedachten

Gepost door Greet Op 21/03/12 1 Reactie

wijvenweek.jpgHier ben ik dan toch nog! Rijkelijk te laat, ik weet het, maar het was weer eens een kwestie van vanalles tegelijk naar mijn hoofd gesmeten krijgen en niet weten wat eerst te ontwijken. Maar dus hop, een bijdrage aan de Wijvenweek! “Maskers af” was het thema, en het eerste dagthema was “beautyqueen in het diepste van mijn gedachten“, dus besloot ik om toch maar eens te doen wat ik anders nooit zou doen, namelijk dit:

Zoek de 7 verschillen! :D

Rechts is hoe iedereen denkt dat ik eruit zie als ik ‘s ochtends opsta (behalve mijn lief, die weet ondertussen wel beter), en links is hoe ik er écht uitzie als ik ‘s ochtends opsta. Om de wakkere frisse look van rechts te bekomen, komt het volgende eraan te pas:

  1. Een half uurtje tijd, zodat mijn gezicht wat minder poofy wordt en de slaapplooien uit mijn wangen verdwijnen (koud water probeer ik te vermijden want mijn vel droogt immens uit van water).
  2. Soms eens een dagcrèmeke.
  3. Lenzen (als ik goesting heb).
  4. Concealer op de rooie plekjes.
  5. Een likje Labello met een subtiel roodachtig kleurtje op de lippen (half voor esthetisch effect, half voor functioneel doel).
  6. Oorbellen in, ik ga nooit naar buiten zonder.
  7. En vooral: een stijltang!

Makeup, dat is maar voor af en toe. En met makeup bedoel ik eigenlijk gewoon mascara, dan. Eyeliner erbij is voor als ik uitga, en daar houdt meteen mijn kennis over makeup op.

Ziezo, dat was mijn ochtendritueel, hopelijk vind ik deze week nog tijd voor een ander postje, ook al is dat dan nog rijkelijker te laat dan nu al (mijn excuses, nogmaals)!

1 Reactie tot nu toe.

  1. Karel says:

    <3