Help mij uit de nood!

Gepost door Greet Op 01/05/12 6 Reacties

Jaha, dat blogt dan een ganse maand niet, en als er dan iets geschreven wordt is ‘t om hulp te vragen! Die heeft lef zeg!

Vergeef mij dus mijn vrijpostigheid, er komen terug blogpostrijkere tijden aan! In afwachting daarvan zou je me alvast een enorm plezier doen met het volgende.

Het derde jaar is het jaar van de bachelorpapers, en ik maak er ook zo eentje. Over Vlaamse Gebarentaal, en ik zoek daarvoor nog horende Vlamingen die 5 minuutjes tijd zouden kunnen vrijmaken om deze vragenlijst in te vullen. Het is volledig pijnloos en je wint er mijn eeuwige dankbaarheid mee!

http://greetd.be/bachelorpaper

Als je mensen kent die geïnteresseerd zouden kunnen zijn, mag je de link ook altijd doorsturen (en nog wat extra eeuwige dankbaarheid bekomen)!

Ben je benieuwd naar de resultaten, dan kun je op de laatste pagina je e-mailadres achterlaten, maar ik ga er waarschijnlijk ook hier een blogpostjen over plegen.

6 Reacties tot nu toe.

 1. Sandra says:

  Ziezo, gebeurd!

 2. jonathan says:

  done

 3. karlijn says:

  Ik zou best willen helpen, en gebarentaal vind ik heel interessant dus ik ben ook wel benieuwd naar je onderzoek ;-)

  MAAR IK BEN NIET BELGISCH! ik heb wel familie in vlaanderen, telt dat ook?

 4. Greet says:

  Heel erg bedankt Sandra en Jonathan!

  Karlijn, lief dat je wil helpen! Maar helaas, het gaat echt specifiek over Vlaamse Gebarentaal dus ik zoek Vlamingen die in Vlaanderen wonen … Sorry! :)

 5. Caithlin says:

  Ik ben geen vlaming helaas!

 6. […] aantal van de mensen die mijn vragenlijst ingevuld hebben (waarvoor duizendmaal dank!) zagen dat ik bij de vraag naar “geslacht” […]